fbpx
Annonce

Lader Valverde nogle spillere blive hjemme i dag?

FCBARCELONA.DK - 09.12.19

// Champions League // Inter

I eftermiddag udtager Ernesto Valverde sin trup til Champions League kampen mod Inter tirsdag aften. Spørgsmålet er, om han vælger at spare spillere, da Barca allerede har sikret sig førstepladsen i gruppespillet.

Uanset hvordan det går i udekampen mod Inter i morgen aften, er Barca sikre på at slutte øverst i gruppe F, hvor italienerne og Dortmund slås om andenpladsen, der også betyder videre avancement i turneringen.

Det giver Ernesto Valverde mulighed for at spare nogle af sine sædvanlige stamspillere og det må han forventes at gøre. Spørgsmålet er dog om han ser helt bort fra nogle af dem og lader dem blive hjemme i Barcelona, eller om han udtager dem til en plads på bænken i Milano.

Det er altid både attraktivt og svært at møde Inter på San Siro, specielt når italienerne har brug for de tre point, for at være sikre på at tage andenpladsen i gruppen. Derfor kan Valverde ikke tillade sig at stille med en ren B-kæde, da ingen ønsker at holdet udsættes for en ydmygende afklapsning.

Det bliver derfor spændende hvem Valverde udtager til opgøret, når holdet er færdig med at træne i eftermiddag. Efter udtagelsen rejser holdet af sted mod Milano.

.:FORSIDE:.