Lunken start på VM for De Jong og Memphis

FCBARCELONA.DK - 26.11.22

// Frenkie de Jong // Memphis Depay // VM 2022

Holland er blandt outsiderne til at vinde VM i Qatar og Frenkie de Jong og Memphis Depay spiller hovedroller på holdet. Starten på VM har dog ikke været overbevisende efter 1-1 i går mod Ecuador.

Holland er taget til VM i Qatar med et godt hold og de spås gode muligheder for at nå langt turneringen. Efter de to første gruppekampe er det dog tydeligt, at det ikke rigtig fungerer for hollænderne.

I går mod Ecuador startede Frenkie de Jong på banen, mens Memphis spillede hele anden halvleg. Memphis er ellers selvskreven i hollands startopstilling, men han er netop blevet klar efter en skade og kan ikke spille 90 minutter endnu.

FCBSHOP art

Holland fik en perfekt start med en scoring allerede efter 6. minutter af Gakpo og det lignede den ventede hollandske sejr. Ecuador var dog ingen nem modstander og de fik udlignet i starten af anden halvleg.

De Jong styrede som sædvanlig det hollandske spil fra midten, men tingene lykkedes ikke for hollænderne, der i stedet måtte se Ecuador være farligst, blandt andet med et skud på træværket.

Memphis kom aldrig til at gøre en forskel, for den hollanske offensiv fungerede ikke og det må have givet landstræner Louis van Gaal panderynker.

Trods resultatet er Holland dog nærmest sikker på at komme videre fra gruppespillet, da de møder svage Qatar i sidste kamp. Holland vandt deres første kamp med 2-0 over Senegal, men det skete efter en problemfyldt indsats, hvor målene først blev sat ind i slutfasen.

Det har derfor været en noget lunken VM-start for de to Barca-spillere, der ikke kan være tilfreds med hverken egen eller holdets indsats i de første kampe i Qatar.