fbpx

Marcos Alonso fik et kedeligt farvel til Barca

FCBARCELONA.DK - 26.05.24

// Marcos Alonso

Marcos Alonso kom ikke med i truppen til aftenens kamp mod Sevilla på grund af rygproblemer. Dermed siger han farvel til klubben på den kedelige måde, efter en sæson hvor man næsten ikke har set ham i aktion.

Kontrakten med Marcos Alonso udløber den 30. juni og det har længe ligget i kortene, at man ikke forlænger med den 33-årige defensivspiller. Rygterne går på, at han allerede har en aftale på plads med Atlético Madrid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Da Xavi i dag skulle udtage sin trup til sæsonens sidste kamp, og også Xavis sidste kamp som træner for holdet, måtte han se bort fra Alonso. Årsagen er rygproblemer og det kommer i kølvandet på en lang skadespause på grund af netop ryggen, hvor Alonso måtte gennem en operation.

Det lange skadesfravær og problemer med at finde topformen efterfølgende, har betydet, at Alonso kun har spillet 389 minutter i alt denne sæson, fordelt på otte kampe. Han er dermed den spiller i truppen der har været mindst i aktion, hvis man lige ser bort fra Vitor Roque, der først kom til i januar.

Marcos Alonso får således ikke en afskedskamp med holdkammeraterne og det er næppe den måde han havde håbet på, at kunne sige farvel.

alonso10F

.:FORSIDE:.