fbpx

Marcos Alonso meldes i dialog med Atlético Madrid

Anders Lang Jensen - 11.11.23

// Marcos Alonso

Marcos Alonsos kontrakt med Barca udløber efter denne sæson og selvom klubben har en option på at forlænge den med yderligere et år, sker det næppe. Nu er Alonso angiveligt i dialog med Atlético Madrid.

Barca har den unge talentfulde venstreback Álex Valle klar i kulissen. Lige nu er han på leje hos Levante, men forventningen er, at han får en rolle i førsteholdstruppen som reserve for Alejandro Balde på venstreback-positionen fra næste sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den besked er nået frem til Marcos Alonso, som ikke har nogen langvarig fremtid i det catalanske. Alt tyder på, at venstrebacken forlader Barca ved kontraktudløb til sommer, og allerede nu skulle spanieren være i dialog med Atlético Madrid, som næste skridt i karrieren. Det melder journalisten Jacque Talbot fra mediet Football Transfers.

Atlético Madrid er klar til at give Marcos Alonso en kortvarig kontrakt, som vil give venstrebacken muligheden for at fortsætte karrieren i La Liga og spansk fodbold.

I denne sæson har Alonso samlet set fået 240 minutter på grønsværenfor Barca, fordelt over seks kampe i henholdsvis La Liga og Champions League.

alonso3

 

.:FORSIDE:.