fbpx
Annonce

Måske det er Sergi Robertos sidste sæson i Barca

Anders Lang Jensen - 02.10.23

© Getty Images
// Sergi Roberto

Sergi Roberto er anfører i Barca, men den 31-årige klubmand er langt fra fast spilletid på førsteholdet lige nu, hvilket skaber en atypisk anførersituation. Meget tyder da også på, at det er hans sidste sæson i det catalanske.

Konkurrencesituationen på førsteholdet er enorm, og selvom Sergi Roberto både kan gøre sig gældende som højreback og på midtbanen, har spilletiden været minimal i denne sæson. João Cancelo sidder tungt på backen, og alle andre midtbanespillere står lige nu også foran catalaneren på den position.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Derfor tyder meget på, at den igangværende sæson bliver den sidste i Barca for Sergi Roberto. Det beretter avisen Sport, i forhold til de meldinger der går omkring den 31-årige catalaner. Denne sæson er hans første som førsteanfører, men altså også meget vel den eneste og sidste.

Sergi Roberto har været i Barca siden 2006 og på førsteholdet siden 2010, så der er ingen tvivl om hans betydning for holdet med sin store rutine. Alligevel ventes han også selv at søge mod et sidste klubskifte med mere spilletid, når kontrakten alligevel udløber efter denne sæson.

sergiroberto12

 

.:FORSIDE:.