fbpx

Medie: Messi afviser PSG og arbejder på Barca-retur

Anders Lang Jensen - 22.03.23

// Lionel Messi

Lige siden sit skifte til Paris Saint-Germain i 2021 har der været rygter om et muligt comeback til Barca for Lionel Messis vedkommende. Nu beretter Gerard Romero, at argentineren ikke vil blive i PSG og drømmer om en retur til Barca.

Lionel Messis kontrakt med Paris Saint-Germain udløber efter denne sæson, og selvom franskmændene er ivrige efter at forlænge aftalen, meldes det nu, at Messi ikke vil fortsætte i den franske hovedstad.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge transferjournalisten Gerard Romero er Lionel Messi længere interesseret i at forlænge kontrakten med Paris Saint-Germain. Argentineren vil gerne fortsætte i europæisk fodbold, og han håber på, at et comeback til Barca kan formalisere sig til sommer, beretter Gerard Romero.

Økonomisk vil det være en svær opgave for Barca at hente Lionel Messi tilbage til klubben. I catalanske medier lyder meldingen dog, at en løsning kan være, at Messi får en andel af den indtægt, hans comeback vil medføre til klubben, for ikke at skride lønbudgettet med en stor økonomisk kontrakt.

Skiftet til Paris Saint-Germain har ikke været som håbet for Messi, hvor især holdets resultater i europæisk fodbold har været skuffende. I Messis to sæsoner er franskmændene røget ud allerede i ottendedelsfinalen mod først Real Madrid og senest Bayern München.

messi30

.:FORSIDE:.