fbpx

Medier: Barca har holdt møde med Gündogans agent

FCBARCELONA.DK - 16.02.23

// Gündoğan

Ilkay Gündogang har snart længe været sat i forbindelse med Barca og nu er der måske optræk til et skifte. City-spillerens repræsentant har været på Camp Nou, hvor han har holdt møde med klubbens sportslige ledelse.

Flere sportaviser skriver i dag om udviklingen omkring den 32-årige Gündogan, hvis kontrakt med Manchester City udløber til sommer. Xavi vil angiveligt meget gerne have den tyske landsholdsspiller til Barca til sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er transferjournalisten Gerard Romero der først bragte nyheden om, at at Gündogans repræsentant, hans onkel Ilhan Gündogan, i dag blev set ankomme til kontorene på Camp Nou. Da Ilhan Gündogan ikke repræsenterer andre spillere som Barca kunne være interesseret i, er der ingen tvivl om, at mødet handlede og Ilkay Gündogan.

Tyskeren har sin store styrke på den defensive midtbane og han kunne være en afløser for Sergio Busquets, hvis han vælger at forlade Barca efter denne sæson. Med sine 32 år ligner Gündogan dog ingen langsigtet løsning, men Xavi vil få en erfaren spiller der hurtigt kan træde til og bidrage to eller tre sæsoner.

Mødet i dag har sandsynligvis handlet om at nærme sig hinanden og udveksle synspunkter. Alt tyder efterhånden på at Gündogan siger farvel til Manchester City til sommer og Barca er næppe den eneste klub hans onkel taler med.

Der er dog forlydender om, at Barca står øverst på spillerens ønskeseddel og da han kan hentes på fri transfer, kan et skifte meget vel blive en realitet..:FORSIDE:.