fbpx

Medier: Champions League finalen spilles 27. juni

FCBARCELONA.DK - 17.03.20

© Getty Images
// Champions League

Efter at UEFA i dag flyttede EM til 2021 skaber det plads i kalenderen til at afslutte sæsonen. Nu fortæller flere medier, at Champions League finalen flyttes til den 27. juni, men der er intet nyt om turneringsformen tilpasses situationen.

UEFA mangler stadig at melde ud hvordan de forventer at afvikle den resterende del af Champions League og Europa League i lyset af den alvorlige Corona-krise. Givet skulle det dog være, at de to finaler skubbes en måned til slutningen af juni.

For Barcas vedkommende er det naturligvis mest interessant hvad der sker med Champions League, for det er sæsonens klare mål, at vinde netop dette trofæ for første gang siden 2015.

Finalen foventes spillet den 27. juni og det vil fortsat være Istanbul der har værtsrollen for den store kamp. Der mangler dog stadig nogle returkampe i 1/8 finalerne, blandt dem Barcas opgør mod Napoli, samt de efterfølgende kvartfinaler og semifinaler.

Om UEFA laver om på formatet fra kvartfinalerne for at spare tid, f.eks. ved at spille over blot en enkelt kamp i stedet for to, er derfor stadig uvist.

.:FORSIDE:.