fbpx

Medier: PSG kan fortsat købe Dembélé for 50 mio. euro

Peter Vyff - 01.08.23

// Ousmane Dembélé

Selvom Ousmane Dembélés frikøbsklausul i dag er steget til 100 mio. euro, så kan PSG angiveligt fortsat købe ham til det halve. Det skyldes eftersigende en klausul i kantspillerens kontrakt, som franskmændene har tænkt sig at udnytte.

Ousmane Dembélé så i lang tid ud til at tilslutte sig Paris Saint-Germain, der blev meldt klar til at betale franskmandens frikøbsklausul på 50 mio. euro. Pariserne nåede det dog ikke inden midnat hvilket betød, at landsholdsspillerens klausul steg til den oprindelige pris på 100 mio. euro.

Det blev derfor meldt, at klubberne imellem blev nødt til at forhandle sig frem til en pris på Dembélé, men sådan forholder det sig dog ikke ifølge avisen L'Equipe og transferjournalisten Fabrizio Romano. De skriver i dag, at PSG fortsat kan købe kantspillerens for 50 mio. euro, hvilket skyldes en klausul i hans kontrakt.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Klausulen skulle eftersigende være blevet udløst i det moment, hvor Barca modtog et formelt brev fra PSG, hvor de udtrykte deres hensigt om at købe Dembélé, samt brev fra Dembélé selv med ønsket om at forhandle med PSG. Romano tilføjer også, at handlen højst sandsynlig vil blive færdiggjort i slutningen af ugen, hvor Barca er hjemvendt fra USA.

Ledelsen kan nu se frem til at få en beskeden transfersum for Dembélé, der med et exit dog sparer Barca flere mio. euro i lønkroner. Landsholdsspilleren kan derimod ifølge den franske avis L'Equipe se frem til en ganske lukrativ kontrakt på hele 20 mio. euro hvert år i en femårig periode på Parc de Princes.

.:FORSIDE:.