fbpx

Messi: 'El Clásico var mere speciel med Cristiano'

FCBARCELONA.DK - 15.01.20

© Getty Images
// Lionel Messi // cristiano ronaldo

I et interview med italienske Dazn, ser Leo Messi tilbage på rivaliseringen med Cristiano Ronaldo, da de begge to spillede i La Liga. Her lægger Messi ikke skjul på, at det var en rivalisering han var glad for.

Samtlige år at Messi og Ronaldo spillede i samme liga, konkurrerede de om at være verdens bedste og ingen andre kom i nærheden af de to. Messi forsikrer om, at det kræver hårdt arbejde, at være med på det niveau, gennem så lang tid.

'Det er ikke så let at holde sig på højeste niveau så mange år. Desuden tror jeg altid det vil blive husket, at vi konkurrerede så mange år, i to så krævende klubber som Madrid og Barca, de bedste i verden, hvor kravene er så høje' udtaler han.

'Det var en flot sportslig duel for os rent personligt og andre nød det også, udanset om man var fra Madrid eller Barca, eller bare helt generelt kunne lide fodbold' fortsætter han.

Nu hvor Ronaldo er i Juventus, kan Messi godt mærke, at der mangler noget, når Barca og Real Madrid mødes i El Clásico. 'Da Cristiano var i Madrid, var El Clásico, der altid er speciel, endnu mere speciel, men det er perioder der ligger tilbage i tiden og som slutter' siger han til sidst.

.:FORSIDE:.