fbpx

Messi inviteret til afskeden med Busquets og Alba

FCBARCELONA.DK - 27.05.23

// Sergio Busquets // Lionel Messi // Jordi Alba

I morgen aften tager tilhængerne på Spotify Camp Nou afsked med Busquets og Alba, men klubben har også planlagt et par afskedsceremonier i næste uge. Her er Messi inviteret, men det er uvist om han møder frem.

Barca har planlagt to afskedsceremonier i næste uge, onsdag for Sergio Busquets og torsdag for Jordi Alba. Begge kommer til at ske i lokalet Auditori 1899 ved Camp Nou, hvor flere lignende ceremonier har været holdt, blandt andet da Leo Messi tog afsked i 2021.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca har sendt invitationer ud og avisen Mundo Deportivo fortæller, at Leo Messi er blandt de inviterede. Busquets og Alba er Messis to bedste venner i den aktuelle trup og derfor er det oplagt, at argentineren får en invitation til at hylde sine tidligere klubkammerater.

Sæsonen er dog ikke slut endnu i Frankrig, for ligesom i La Liga, mangler der to runder Ligue 1. Det betyder at det kan blive svært for Messi, at tilbringe to dage i Barcelona. Han kom meget i søgelyser for nogle uger siden, da han missede en træning på grund af en rejse til Saudi Arabien og han ønsker næppe at skabe mere polemik.

Det kan dog samtidig være, at Messi pænt takker nej af en anden årsag, for skulle han møde frem i Barcelona, ville han tage al opmærksomheden fra det som det handler om, nemlig at tage afsked med to store klubikoner..:FORSIDE:.