Messi viste sig fra den side som alle vil se

FCBARCELONA.DK - 17.09.20

// Lionel Messi // Girona

Hvis nogen frygtede at Messi havde tabt gnisten efter al polemikken om hans fremtid, kan de ånde lettet op. I går mod Girona viste han sig fra den side som alle vil se og han bød endda på en stor overraskelse.

Messi er tydeligvis stadig et stykke fra topformen, men alligevel var han i stand til at afgøre sæsonens anden træningskamp, hvor Girona fortjent blev besejret med 3-1, en sejr der snildt kunne være blevet et par mål større.

Messi startede inde og allerede efter fem minutter lagde han en genial pasning ind i feltet, der totalt overraskede Gironas forsvar. Trincao var dog helt med på hvad der skete, for han løb i position og modtog bolden, men i stedet for at afslutte selv, spillede han uselvisk videre til Coutinho, der nemt kunne gøre det til 1-0.

Efter 20 minutter så man en meget sjælden og overraskende scoring fra Messi selv. Han har scoret utallige mål fra kanten af feltet, men det har været fra højre side, hvor han har trukket ind i banen og afsluttet. Her gjorde han det i venstre side og afsluttede med højrebenet. Bolden strøg i nettet via indersiden af stolpen og i mål. Sådan en scoring menes man ikke have set fra argentineren før.

Messi afsluttede en god aften med en heldig scoring, hvor hans skud ramte en modstander og snød målmanden.

Det blev til en time på banen for Messi inden han godt træt blev skiftet ud. På den time fik han vist, at humøret og gnisten er intakt og at han kan hjælpe holdet på samme niveau som man har set i det i mange år efterhånden. Det var uden sammenligning den bedste nyhed fra kampen mod Girona.