fbpx

Messis tidlige udmelding hjælper Barca

FCBARCELONA.DK - 08.06.23

// Lionel Messi

I går aftes fortalte Leo Messi i et interview, at han ikke vender tilbage til Barca. Det skaber massiv skuffelse i den catalanske klub, men samtidig er det en fordel, at Messi kommer med den afgørende udmelding så tidligt.

Præsident Laporta, træner Xavi Hernández, mange holdkammerater og millioner af fans krydsede fingre for, at Messi ville vende hjem efter to sæsoner i PSG, men sådan bliver det ikke. I stedet bliver det amerikanske Inter Miami der får glæde af argentineren. Det fortalte han selv i går i et interview.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi havde på flere pressemøder slået fast, at Messi var hans første prioritet som en forstærkning, så Barca-træneren må sidde skuffet tilbage. Modsat giver Messis udmelding en klarhed og det sker på et godt tidspunkt.

Messi kunne have afventet situationen for at se om Barca kunne finde plads til ham i lønbudgettet, men det kunne reelt tage flere uger samtidig med, at der ikke ville være nogen garanti for, at det ville lykkes.

Nu kan Xavi og den sportslige ledelse begynde at planlægge næste sæson, uden at Messi tager det meste fokus. Med argentineren ude af billedet, skal der findes andre prioriteter og tidspresset er lettet massivt, når der ikke længere skal findes plads til Messi.

Derfor er det helt sikkert en hjælp for Barca, at Messi så tidligt melder ud, at han ikke kommer tilbage. Udmeldingen kommer sågar inden at alt er forhandlet på plads med Inter Miami, så Messi havde tydeligvis et ønske om, at skabe klarhed om situationen..:FORSIDE:.