fbpx

Mesterskabet synes nu helt uden for rækkevidde

FCBARCELONA.DK - 12.02.24

 


Barca mistede et stort skridt i deres spinkle håb om at kunne genvinde mesterskabet, da de i går måtte nøjes med det ene point mod bundholdet fra Granada. Nu er afstanden op til Real Madrid på hele 10 point.

Der stod meget på spil for Barca i kampen mod Granada, for med en sejr kunne de nærme sig andenpladsen i ligatabellen og samtidig ville afstanden op til Real Madrid blive bragt tilbage på otte point. Samtidig havde de mulighed for at lægge afstand til Atlético Madrid på fjerdepladsen, efter at de havde tabt til Sevilla.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor kom det som et kæmpe antiklimaks, at de måtte nøjes med det ene point mod Granada, for nu er afstanden op til Real Madrid på hele 10 point og der mangler stadig en indbyrdes kamp i Madrid.

Der resterer stadig 14 runder af ligaen og dermed er der 42 point at spille om, men Real Madrid er godt kørende og samtidig oplever Barca store problemer. Derfor virker det ikke realistisk, at Barca pludselig skulle finde stabiliteten frem og at Real Madrid samtidig begynder at smide mange point.

Derfor begynder ligaen mere at handle om at sikre sig andenpladsen for Barcas vedkommende, så de kan redde lidt af æren og samtidig sikre sig en plads i næste sæsons spanske Supercup.// Granada
.:FORSIDE:.