fbpx
Annonce

MSG-trioen tager form op til El Clásico

FCBARCELONA.DK - 09.12.19

© Getty Images
// Lionel Messi // Suárez // Antoine Griezmann

Om blot ni dage spilles den udsatte El Clásico på Camp Nou og i Barcelona glæder man sig over, at det endelig ser ud til, at trioen med Messi, Suárez og Griezmann for alvor er ved at finde hinanden.

Der har været talt og skrevet meget om, at Griezmann ikke kunne finde sig til rette i Barcas spil. Samtidig skulle især Messi og Suárez lære deres nye holdkammerats bevægelsesmønstre at kende og det har taget tid.

Nu kan man imidlertid glæde sig over store fremskridt og det kommer på det nærmest perfekte tidspunkt op til en af sæsonens klart vigtigste kampe på Camp Nou på sæsonen, nemlig El Clásico den 18. december, hvor Real Madrid lægger vejen forbi.

Der har været store fremskridt at spore i de senste kampe og det er helt sikkert noget der giver selvtillig og tro på, at tingene nok skal lykkes. Den sevtillid kan vise sig at blive guld værd i nøglekampen mod Real Madrid.

Det er ikke sikkert at MSG-trioen får meget tid sammen mod Inter i kampen tirsdag aften, hvor Valverde forventes at foretage rotationer, men når man i næste weekend gæster Real Sociedad, får Messi, Suárez og Griezmann på ny lejlighed til at træne samspillet.

Selvom den indbyrdes forståelse stadig kan blive bedre, glæder man sig i Barcelona over, at MSG-trioen endelig ser ud til at tage form.

.:FORSIDE:.