fbpx

Neymar: 'Jeg vil spille sammen med Messi igen'

Anders Lang Jensen - 03.12.20

// Neymar // Lionel Messi

Stort set lige siden sit skifte til Paris Saint-Germain i 2017 har Neymar været sat i forbindelse med et skifte tilbage til Barca. Det ligner en umulighed, men brasilianeren håber stadig på en genforening med Messi til sommer.

Onsdag aften scorede Neymar to gange for franskmændene i udesejren over Manchester United på 3-1. Efter opgøret blev brasilianeren spurgt til hans ønske om at kunne spille på samme hold som sin tidligere holdkammerat på Camp Nou, Lionel Messi.

'Det som jeg drømmer mest om er at spille med Messi igen. At kunne nyde at være på banen med ham igen. Jeg håber, at vi kommer til at spille sammen igen til næste sæson', lød det noget kryptisk fra Neymar på Old Trafford.

Herefter blev Neymar spurgt til hvor på banen han ville placere Messi. 'Det er lige meget for mig. Han kan få min position - jeg skal nok rykke mig' sagde brasilianeren med at smil på læben. 

I sommerens transfervindue ønskede Messi at forlade Barca, men det endte ikke sådan. Neymars kommentarer kommer altså efter en periode, hvor Messi har været åben for at forlade Camp Nou, men det kommende præsidentvalg og klubbens kommende sportslige projekt bliver afgørende.

.:FORSIDE:.