fbpx

Officielt: Hector Fort har forlænget til 2026

FCBARCELONA.DK - 28.05.24

 


Barca har i dag bekræftert, at de har forlænget kontrakten med 17-årige Hector Fort. I første omgang gælder forlængelsen frem til 2026 og når han fylder 18 år er det aftalt, at der skrives kontrakt helt frem til 2029.

Der har de seneste dage været forlydender om, at Hector Fort var tæt på en forlængelse og i dag blev kontrakten så skrevet under på præsident Joan Laportas kontor, hvor også sportsdirektør Deco og vicepræsident Rafa Yuste var til stede.

Artiklen fortsætter under annoncen


Da Fort endnu ikke er fyldt 18 år, må der ikke indgås en lang aftale og det er årsagen til, at han kun forlænger til 2026. Det er dog allerede aftalt, at der forlænges endnu en gang til august, når Hector Fort bliver myndig, hvor der altså indgås en aftale til 2029.

Hector Fort har fået sit gennembrud i denne sæson, hvor det er blevet til 10 kampe på førsteholdet. Her har han fået overbevist klubbens sportslige ledelse om, at han er værd at satse på i fremtiden.

Fort er naturlig venstre back, men kan også spille i højre side. Han kom til La Masia som 7-årig og får nu drømmen opfyldt om at spille for Barca.

fort1F

// Hector Fort
.:FORSIDE:.