fbpx

Også Rooney rangerer Messi over Cristiano Ronaldo

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 20.04.20

© Getty Images
// Lionel Messi // cristiano ronaldo // Rooney

Trods en fælles fortid med Ronaldo i Manchester United, tilslutter Wayne Rooney sig nu også den brede skare af profiler, der mener Messi er historiens bedste fodboldspiller. Det slog han fast i et interview med Sunday Times.

34-årige Wayne Rooney, der i dag spiller for Derby i den næstbedste engelske række, blev forleden bedt om at give sin holdning til den klassiske sammenligning mellem Cristiano Ronaldo og Leo Messi. Englænderen havde kun ros tilovers for begge, men fremhævede alligevel Messi, trods sit gamle venskab til Ronaldo, som han spillede side om side med i Manchester United.

'Ronaldo var ikke ligeså fokuseret på at score mål, da vi begyndte at spille sammen, men du kunne se, at alt hvad han fokuserede på var at blive den bedste i verden. Han trænede og trænede og begyndte at præstere. Cristiano har udviklet sig til en fantastisk målscorer, og han og Messi er formentlig de to bedste spillere, fodbolden nogensinde har stiftet bekendtskab med' lagde englænderen ud.

United-legenden kunne dog ikke lægge skjul på, at han alt i alt anser Messi som den bedste af de to. 'Til trods for mit venskab med Cristiano, må jeg pege på Messi. Det er alle de forskellige aspekter i Messis spil. Jeg har tidligere talt om selvbeherskelse, og jeg kan ikke huske at have set Messi score, når han har sparket til bolden, så hårdt han kunne. Han ruller dem bare ind og får det til at se let ud' forklarede Rooney.

'Ronaldo er ubarmhjertig inde i feltet - en dræber. Men Messi torturerer dig, inden han giver dig nådestødet. Med Messi får du simpelthen indtryk af, at han har det mere sjovt på banen. De to herrer har i den grad vendt op og ned på spillet, når man kigger på mængden af mål, og jeg tror aldrig nogen kommer til at matche dem' lød det til slut fra Wayne Rooney.

.:FORSIDE:.