fbpx

Pedri: 'Mit mål er at komme på førsteholdet'

Rune Stentoft Arlbjørn - 22.07.20

© Getty Images
// Pedri

I et interview med Barca TV kommer den kommende Barca-spiller Pedro Gonzalez, bedre kendt som Pedri, ind på flere relevante og aktulle emer heriblandt hans rolle på førsteholdet og meget mere.

Læs hvad han siger her:

At være Barca-fan:
'Jeg har altid set Barcas kampe og det vil jeg fortsætte med. Hjemme er hele min familie Barca-fans. Da jeg besøgte Barcas træningsanlæg, var det en drøm der gik i opfyldelse for mig. Det gjorde mig virkelig glad. Camp Nou er meget imponerende. Jeg har altid drømt om at gå gennem tunnelen og jeg håber at gøre det i en Barca-trøje'.

Idoler:
'Jeg har altid fulgt Andrés Iniesta og nu følger jeg Frenkie de Jong'.

Barcas muligheder i Champions League:
'Jeg er sikker på, at Barca vil gøre det godt i Champions League, selvom de ikke har haft den bedste sæson i ligaen. De har et godt hold og vil gøre det godt i Champions League'.

Hans fremtid:
'For det første, så er mit mål at være en del af forsæsonen med Barca og jeg vil gerne være en del af førsteholdet. Jeg fokuserer ikke kun på én position, men på det træneren fortæller mig'.

Pedri er bare 17 år gammel og blev købt af Barca sidste år i Las Palmas. Den unge offensivspiller tilslutter sig forventet til førsteholdet til næste sæson.

.:FORSIDE:.