fbpx
Annonce

Piqué: 'Vi spillede poker til klokken 03.00 om natten'

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.11.19

© Getty Images
// Gerard Piqué

I et interview med El Pais kom Barcas catalanske forsvarsspiller lidt ind på en af grundene til hvorfor han med Spanien vandt verdensmesterskabet i Sydafrika tilbage i 2010. Her afslører han en bemærkelsesværdig årsag.

Piqué tilbragte en måneds tid i Sydafrika og her kunne det hurtigt blive kedeligt mellem kampene, når der ikke blev spillet fodbold. Derfor måtte han og spillerne finde på andet at lave, hvilket lidt overraskende involverer kortspil til langt ud på natten.

'Selvfølgelig vandt vi verdensmesterskabet, men jeg brugte også en del timer på at kigge op i loftet. Der var ikke meget andet at lave' indledte catalaneren.

'Du kan ikke tilbringe en hel måned et sted og kun spille fodbold. Jeg vandt en del poker-spil. Vi spillede kort om aftenen til klokken 03.00 om natten, mens Pepe Reina sørgede for underholdningen' tilføjede Piqué med smil.

Om det lige var kortspillene til langt ud på natten, der var afgørende for Spaniens suveræne triumf ved VM i 2010, er nok svært at sige, men ifølge Piqué spillede det en hel central rolle for ham og andre af de spanske spillere for at få tiden til at gå.

.:FORSIDE:.