fbpx

Raphinha: 'Mit første hattrick i karrieren'

FCBARCELONA.DK - 31.08.24

 


Raphinha havde en fantastisk eftermiddag og aften på Estadi Olímpic, da Valladolid blev besejret med med 7-0. Tre mål og assist gjorde, at brasilianeren havde det helt store smil på, da han mødte pressen efter kampen.

'Jeg ved ikke om det var min bedste kamp, men den er helt sikkert blandt de bedste. Jeg forsøger altid at bidrage med så meget som jeg kan. Jeg er meget glad, for det er mit første hattrick i min karriere og jeg er glad for at kunne hjælpe holdet' indledte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han blev spurgt, hvofor Barca gik efter at score så mange mål. 'Vores træner ønskede flere mål og det gjorde vi andre også. Vi ønsker at score så mange mål som muligt, uden at miste respekten for vores modstander. At score mål er den viste måde at vise respekt på' svarede han.

Der blev også spurgt til Barcas problemer i transfervinduet. 'Kampen kunne bruges til at vise, at det ikke var nødvendigt at kom flere forstærkninger. Derfor er vi meget glade' sagde Raphinha.

'Jeg har det godt og har arbejdet hårdt siden jeg vendte tilbage fra ferien. Jeg vidste at denne sæson ville blive vigtig for mig, når det handlede om at hjælpe holdkammeraterne' afsluttede han.

raphinha6F

// Valladolid // Raphinha
.:FORSIDE:.