fbpx

Romano: Barca har solgt Mika Faye til Rennes

FCBARCELONA.DK - 22.08.24

 


Torsdag aften meddeler transferjournalisten Fabrizio Romano, at Barca er nået til enighed med Rennes om salget af Mika Faye. Prisen bliver 12 millioner euro plus 4 millioner i variabler, og Barca sikrer sig en tilbagekøbsklausul.

Romano meddeler, at Rennes i sidste uge kom med et bud til Barca og at klubberne i dag har lukket handlen. Den franske klub betaler 12 millioner i fast transferpris og derudover kommer 4 millioner euro i variabler. Barca samtidig har sikret sig 25% af en fremtidig salgspris samt en tilbagekøbsklausul på 35 millioner euro.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge Romano rejser Mika Faye fredag til Rennes for at gennemgå det obligatoriske lægetjek, hvorefter handlen vil blive endelig gennemført og offentliggjort.

Barca hentede Mika Faye til klubben for et år siden for sølle 1,5 millioner euro, hvor han blev tilknyttet Barca Athletic. Her imponerede han og var denne sommer med i opstarten af sæsonen sammen med førsteholdet.

Med salget sikrer Barca, at Mika Faye får spilletid i de kommende år, som er altagørende for hans udvikling. Samtidig har man sikret sig førsteret til at købe ham tilbage for 35 millioner euro, hvis han får det helt store gennembrud.

// Mikayil Faye
.:FORSIDE:.