Quique Setién: 'Godkendt indsats af holdet'

FCBARCELONA.DK - 20.01.20

// Setien // Granada

Quique Setién var ganske godt tilfreds med indsatsen, da han mødte pressen efter sin debutkamp, hvor Granada blev besejret med 1-0. Han erkendte dog samtidig, at holdet havde haft det svært og at der er ting der kan forbedres.

'Jeg synes indsatsen kan godkendes. Måske manglede der noget skarphed i første halvleg, men Granada forsvarede sig godt og det var ikke nemt. Desuden var det ubehageligt med den stærke vind og en tør bane, der påvirkede boldens cirkulation' indledte han.

'Mange af de ting vi havde planlagt, fik vi set på banen. Vi var i kontrol og gav kun to chancer væk. Jeg skal have analyseret kampen, men jeg er godt tilfreds med det som spillerne lavede. Jeg er tilfreds fordi vi ikke gav en eneste chance væk i første halvleg og deres forsøg på stolpen i anden halvleg opstod efter et boldtab. Jeg synes vi gjorde mange ting godt, men jeg håber vi kan få spillet til at flyde lidt mere og blive bedre foran mål' fortsatte han.

'Det er ikke let når et hold graver sig ned og vi skal forsøge at komme ned bagved dem. Så må man finde på alternativer for at skabe noget. Vi havde planlagt at Ansu og Antoine skulle gå i dybden, men det lykkedes kun få gange. Jeg kan lide når bolden cirkulerer hurtigt rundt, men de fik stoppet vores rytme med frispark. Det vigtigste er at vi er i kontrol, men vi må ikke have absurde boldtab, for det tvinger os til at løbe tilbage'' sagde Setién videre.

'Vi ønsker at gøre tingene godt. Der er fire eller fem vigtige koncepter som vi skal fastholde gennem hele kampen og det synes jeg vi gjorde godt, specielt vores aktivitet når vi havde mistet bolden. Det synes jeg vi gjorde fint' udtalte han.

'Der er selvfølgelig altid noget der kan forbedres. Når jeg har analyseret kampen, vil jeg kunne sige mere. Der var fejl der kunne have kostet dyrt og sådan noget skal man altid undgå' kom det fra ham.

Messi scorede kampens eneste mål og det fik også en kommentar. 'Leo gjorde hvad han har gjort hele livet. Sådan er virkeligheden. Der er kampe som denne, hvor det ikke rigtig lykkes og så kommer han med en genial aktion. Han har en høj effektivitet'.

Til sidst blev der spurgt, om Barca overvejer en forstærkning fordi Suárez er ude i fire måneder. 'Angående at købe en angriber, er det noget vi kigger på og analyserer' afsluttede Setién.