fbpx

Undren over at De Jongs skade trækker ud så længe

FCBARCELONA.DK - 26.08.24

// Frenkie de Jong

Det er mere end fire måneder siden at Frenkie de Jong pådrog sig den ankelskade, der har holdt ham ude lige siden. Han meldte sig ellers klar til EM i sommer og derfor skaber det undren, at han endnu ikke kan spille.

Det var i El Clásico tilbage i april, at De Jong måtte udgå med endnu en ankelskade. Netop ankelskader har været et tilbagevendende problem for hollænderen og det lå hurtigt fast, at sæsonen var slut for hans vedkommende.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han indledte kampen for at blive klar til sommerens EM og et par uger inden slutrunder lød der optimistiske toner fra ham. Han følte sig klar til opgaven, men landstræner Ronald Koeman mente ikke at De Jongs form var god nok efter den lange pause.

Derfor måtte De Jong se slutrunden fra tilskuerpladserne og fokusere på at blive klar til den nye sæson. Der var nu god tid til at komme sig og alle regnede med, at han ville blive klar til starten på den nye sæson med Hansi Flick.

Sådan er det dog slet ikke gået. Frenkie de Jong er stadig ikke i stand til at træne med og der er ingen meldinger om, hvordan det går med skaden. Derfor er det uvist, hvornår han igen kan hjælpe holdet.

dejong53F

.:FORSIDE:.