fbpx

Valencia håber at leje Pablo Torre i næste sæson

Anders Lang Jensen - 10.06.23

© Getty Images
// Pablo Torre

Barcas Nico Gonzalez har i den forgangne sæson været på leje i Valencia, og trods en del skader har parterne været glade for samarbejdet. Nu vil Valencia angiveligt på rov i Barca igen i form af en lejeaftale med Pablo Torre.

Pablo Torre har haft særdeles langt til spilletid på førsteholdet, og en lejeaftale i den kommende sæson ligner mere og mere realiteten for midtbanetalentet. Barca vil give Torre mere spilletid andetsteds, og den mulighed kan ligge i La Liga.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport har Valencia planer om at hente Pablo Torre på en lejeaftale næste sæson, ligesom de gjorde det med Nico Gonzalez sidste sommer. Den mulighed vil Barca være åbne for, så længe der er tale om en lejeaftale uden en købsoption.

Pablo Torre har også været meldt interessant for Villareal, og meget tyder altså på, at et lejeophold i en god klub i La Liga absolut er en mulighed. Parterne skal nu finde ud af, hvor den bedste mulighed ligger, men Barca og Valencia har stærke relationer og har lavet flere aftaler mellem sig i nyere tid.

pablotorre25

.:FORSIDE:.