fbpx

Xavi: 'Der er også mange fejl vi skal rette op på'

Simon Arun Vrábel - 30.07.23

// Xavi // El Clásico // Real Madrid

Xavi var glad for sejren over Real Madrid, men da der var tale om en testkamp, var cheftræneren på den efterfølgende pressekonference mere fokuseret på de mange fejl som holdet også begik i nattens El Clásico.

Barca vandt sæsonens allerførste store test med hele 3-0 da Dembélé, Fermin og Ferran Torres alle scorede flotte mål, men kampen var ikke en ren dans på roser, og det var holdets cheftræner meget optaget af, da han efterfølgende mødte pressen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Det er den her type fodbold vi kan spille og vi ønsker at spille. Vi gjorde mange ting godt i dag, men der er også mange fejl som vi skal rette op på’, indledte cheftræneren.

'Det var en jævnbyrdig kamp og resultatet snyder lidt, for Real Madrid spillede også god fodbold. Vi er meget glade, for det er altid bedst at vinde en Clásico end at tabe den, men der er stadig ting vi skal forbedre' kom det fra Xavi.

’Naturligvis er resultatet spektakulært, men i den her fase af sæsonen er det kun sekundært. Det vigtigste er nu, at vi forbedrer os yderligere. Det er rigtigt, at vi havde nogle rigtig gode perioder, men vi har brug for flere. Vi må ikke tabe så mange dumme bolde som vi gjorde, men jeg er samtidig bevidst om, at en sejr som denne tilfredsstiller mange culés verden over’, forsatte Xavi inden han fremhævede individuelle præstationer.

’Jeg har altid sagt, at når det kommer til vores unge spillere så har vi ingen problemer i trænerstaben med at give dem en chance, hvis de blot viser deres værd til træning. Vi har set en rigtig god side af Fermín López i denne sæsonstart, og vi tror på, at han kan hjælpe os meget i denne sæson. Planen er ikke at udleje ham’ sagde han videre.

Til sidst kommenterede Xavi på de mange rygter som i disse dage omgiver Ousmane Dembélé og PSG. ’Det er ikke til at vide hvad der sker på spillermarkedet, men når jeg kigger på Dembélé, ser jeg ham glad og afslappet. I sidste ende er det dog spillerens egen beslutning, og jeg er sikker på, at han fortæller os hvis han ønsker at forlade klubben' afsluttede Xavi..:FORSIDE:.