fbpx

Xavi: 'Det er en kæmpe kamp i morgen'

FCBARCELONA.DK - 24.01.23

// Xavi // Real Sociedad

På et pressemøde i dag så Xavi frem mod onsdagens pokalbrag mod Real Sociedad på Spotify Camp Nou. Han forventer en spændende og svær kamp mod et af de mest formstærke hold lige nu.

'Det er en afgørende nøglekamp. Vi spiller foran vores tilhængere og dem får vi brug for. Det er en kæmpe kamp og jeg forventer at se en flot kamp. Vi møder et rigtig stærkt hold, både i forsvaret som i angrebet. Vi må se hvad der sker i morgen. Det bliver meget interessant. Det bliver meget svært for os og det håber jeg også det bliver for dem' indledte Barca-træneren.

Her er hvad Xavi også kommenterede:

Artiklen fortsætter under annoncen


Franck Kessiés situation i klubben:
'Jeg har på intet tidspunkt overvejet at han skulle væk. Han er rigtig god og specielt mod Ceuta gjorde han det godt. Han byder på mange alternativer i spillet og det er en spiller som jeg rigtig godt kan lide'.

Frenkie de Jongs rolle på holdet:
'Han har stor frihed og det vil afhænge af spillets udvikling. Han er en totalspiller og han får frihed'.

Holdet lukker meget få mål ind:
'Marc (Ter Stegen, red.) er fantastisk. Han er måske i sin bedste periode i Barca. Han giver os rigtig meget. Det er meget velkomment, at han gør en forskel og vi tillægger ham stor værdi'.

Taktikken mod Real Sociedad:
'Vi skal have bolden, men det kan de andre også godt lide. Vi skal dominere spillet og presse dem godt. Real Sociedad har det godt med at have bolden og er aggressive når de ikke har den. Det minder meget om hvad vi selv ønsker at gøre'.

Forstærkninger i januar:
'Som udgangspunkt kommer der ikke til at ske ret meget. Jeg har sagt, at det ville blive et stille marked når det gælder nye spillere. Jeg tager det roligt og er tilfreds med holdet, uden at afvise noget'..:FORSIDE:.