Pedri: 'Olmo kommer til at hjælpe os meget'

FCBARCELONA.DK - 28.08.24

Det var en glad og smilende Pedri der udtalte sig til medierne efter 1-2 sejen over Rayo Vallecano, hvor han selv scorede holdets udlignende mål til 1-1. Han udtrykte også stor glæde over samspillet med Dani Olmo.

'Jeg er meget glad for holdets sejr og for at spille med Olmo. Det havde jeg glædet mig til' indledte Pedri.

'Man kan se at Olmo giver os meget ro i spillet. Han spiller med en eller to berøringer og når han skal dreje, så drejer han. Han forstår fodbold rigtig godt og han kommer til at hjælpe os meget' sagde han videre.

Han blev spurgt til holdet ujævne spil i første halvleg. 'Det er normalt, at vi i de første runder skal vænne os til, hvad træneren beder os om. Sæsonstarten er også anderledes på grund af EM og jeg kom fra en skade. Mange spillere skal vænne sig til stilen og vi er ved at finde den. Vi spillede bedre i anden halvleg end i første, og det er sådan vi skal fortsætte' svarede han.

Også hans mål til 1-1 fik en kort kommentar. 'I pausen havde jeg talt med Raphinha om disse bolde i feltet' afsluttede han.