fbpx

Alex Songs deroute fortsætter i afrikansk fodbold

Rune Stentoft Arlbjørn - 10.11.20

© Getty Images
// song

Det var det helt store skifte for den dengang 25-årige Alex Song, da han i 2012 skiftede Arsenal ud med et drømmeskifte til Barca, men siden er det kun gået en vej for camerouneren og det er nedad. Derouten forstætter nu i afrikansk fodbold.

I 2012 hentede Barca Alex Song i Arsenal, hvor han var en af stjernespillerne, men midtbanespilleren blev hentet ind til en reserverolle for Sergio Busquets. Derfor blev det ikke meget spilletid til Song, da Busquets sad tungt på den defensive midtbane.

Det resulterede i, at han efter to sæsoner blev udlejet til West Ham i Premier Leauge, hvor han spillede to sæsoner på lån. Efter det løb kontrakten med Barca ud og Song fortsatte karrieren i russiske Rubin Kazan indtil 2018. Siden gik turen til den schweiziske klub Sion, hvor han tidligere på året fik ophævet kontrakten.

Nu har 33-årige Alex Song så fundet sig en ny klub. Han rykker tilbage til Afrika for at fortsætte karrieren i det østafrikanske land Djibouti, hvor han skal spille for AS Arta Solar. Med al respekt for den klub må man dermed sige, at deruoten for Alex Song er total.

.:FORSIDE:.