fbpx
Annonce

Alphonso Davies kædes sammen med Barca-skifte

Peter Vyff - 23.02.24

// Alphonso Davies

Der dukkede forleden et højst overraskende rygte op, da det kom frem, at Deco skulle have afholdt et møde med Alphonso Davies' agent. Parterne skulle angiveligt have mødtes for at diskutere en fremtidig transfer.

Bayern München befinder sig i øjeblikket i en større krise, og flere stjernespillere kan være på vej væk fra rekordmestrene til sommer. Det drejer sig blandt andet om Joshua Kimmich, der af flere omgange er blevet sat i forbindelse med et skifte til Barca.

Tyskeren er dog ikke den eneste spiller, der sættes i forbindelse med et skifte til Catalonien. Barca-journalisten Gerard Romero kunne forleden fortælle, at sportsdirektøren Deco i sidste uge skulle have mødtes med Nedal Househ, der repræsentere Alphonso Davies.

Artiklen fortsætter under annoncen


Parterne mødtes angiveligt i Madrid, hvor mulighederne for et fremtidig skifte blev diskuteret. Den 23-årige Davies har kontraktudløb med Bayern i 2025, og for nuværende skulle hans repræsentanter afsøge mulighederne på transfermarkedet.

Househ skulle derfor også forinden mødet med Deco, have mødtes med Real Madrid, der menes at føre kapløbet om forsvarsspilleren. Barca er dog hele tiden opmærksomme på mulighederne på transfermarkedet, og der hersker fortsat en smule tvivl om Alejandro Baldes egentlige topniveau.

Og skulle La Masia-spilleren ende med at blive solgt til sommer, kan Davies være den perfekte afløser for venstre backen. Problemet skulle ifølge Romero dog være canadierens høje lønkrav, da han angiveligt efterspørger en årlig løn på 12 mio. euro.

Det er mere end, hvad Barca kan tilbyde i øjeblikket, og derfor ser et skifte ganske usandsynligt ud. Catalanerne har samtidig heller ikke råd til at betale de 70 mio. euro som Davies menes at koste, så det er et skifte der på forhånd ser svært ud, men interessen skulle være til stede. 

.:FORSIDE:.