fbpx

Araújo spillede videre med brud på kindbenet

Markus Johannessen - 06.12.23

 


Da Ronald Araújo var kølet ned efter sejren over Atlético Madrid, blev et mindre brud på hans kindben opdaget, efter han modtog et hårdt slag i ansigtet under kampen. Intet tyder dog på, at han sidder ude mod Girona.

Araujo blev ramt i hovedet af en støvle, da han faldt i en duel med en Atlético-spiller i eget felt. Han rejste sig og spillede videre, men da faren var drevet ovre, lagde han sig i græsset for at modtage behandling. Han kom på benene og spillede kampen færdig.

Trods uheldet er planen stadig, at den uruguayanske forsvarsspiller skal med i truppen denne søndag i den essentielle topkamp mod Girona, der har overrasket i denne sæson. Det melder den catalanske avis Sport, som beretter at Araújo højst sandsynligt vil spille kampen med en sikkerhedsmaske.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport, har den 24-årige defensiv også tænkt sig at deltage i truppens træning på torsdag. Der er med andre ord tale om en mindre gene, som forhåbentligt ikke vil have den store indflydelse på Araújo eller holdet som helhed.

Dog meldes det, at han vil bidrage til træningen med forsigtighed for at forsøge at være i bedst mulig stand til kampen mod Míchels hold søndag aften. Med Ter Stegens fravær, vil den uruguayanske kaptajn på ingen måde gå glip af en kamp af så stor betydning. 

Girona ligger lige nu fire point foran Xavi og co. og har vist kvalitet og stabilitet over hele den nuværende sæson. De har ikke spillet det catalanske derby mod Barca endnu i sæsonen, men besøger Estadi Olímpic Lluís Companys på søndag, hvor Xavis trup får muligheden for at hale ind på dem på tabellen, måske med en maskeret Araújo på banen. 

// Ronald Araujo
.:FORSIDE:.