fbpx

Araujo skal hjælpe B-holdet, men ikke Puig og Fati

FCBARCELONA.DK - 22.07.20

© Getty Images
// Barca B // Ronald Araujo // Ansu Fati

Med Barca B videre i oprykningsslutspillet er det blevet besluttet, at Ronald Araujo skal give holdet en hjælpende hånd. Lidt overraskende vælger man at se bort fra Riqui Puig og Ansu Fati, der skal spares til Champions League.

Det vil betyde meget for Barca hvis B-holdet kan rykke op i 2. division og derfor var det ventet, at Araujo, Puig og Fati, der på papiret alle tilhører netop B-holdet, ville træde til, her hvor førsteholdet er færdig med ligaen og har små tre uger til Champions League kampen mod Napoli.

Sådan vil klubben det dog ikke. Det er meldt ud, at det udelukkende bliver Ronald Araujo der hjælper B-holdet, mens man vælger at se bort fra Puig og Fati, der ellers ville have været en markant styrkelse af mulighederne for oprykning.

Baggrunden er, at Barcas trup i forvejen er smal og man ønsker ikke at løbe risikoen for skader eller overbelastning op til Champions League, der er sæsonens sidste mulighed for en titel.

Araujo, Puig og Fati spillede alle en flot kamp mod Alavés søndag eftermiddag og meget tyder på, at de næste sæson bliver permanent tilknyttet førsteholdet.

.:FORSIDE:.