fbpx

Araujo udgik med forstuvet ankel efter solouheld

Rune Stentoft Arlbjørn - 08.02.21

© Getty Images
// Real Betis // Ronald Araujo

Ronald Koeman havde endnu engang Ronald Araújo med i startopstillingen for Barca, da catalanerne mødte Real Betis på udebane i går i La Liga. Uruguayaneren måtte dog udgå tidligt i kampen med en ankelskade efter et solouheld.

Allerede efter 12 minutters spil måtte Araújo lade sig udskifte, da han ikke kunne spille videre. Kort forinden fem minutter tidligere var Araújo involveret i et solouheld på banen, som resulterede i, at forsvarsspilleren kom til skade med sin venstre ankel.

Araújo blev skadet i en situation, da han under pres fra en Betis-spiller forsøgte at spille bolden væk fra forsvarszonen, men i sparket lignede det, at han placerede sit venstre støtteben forkert, hvilket gjorde, at han blev skadet.

I går aftes sendte Barca en meddelelse ud på de sociale medier, hvor de bekræftede skaden til Araújo. Der er tale om en forstuvet ankel til den 21-årige forsvarsspiller. Sådan en skade kan tage alt fra et par dage til flere uger at komme sig over alt efter sværhedsgraden af skaden.

Barca skrev også, at Araújo vil blive undersøgt yderlige i dag og at lægerne senere på dagen vil komme med en udmelding om, hvor lang en pause der venter den hurtige forsvarsspiller. Uanset set hvor lang tid Araújo nu er ude vil det være et stort tab for catalanerne at skulle undvære sydamerikaneren.

.:FORSIDE:.