fbpx

Araujos skade kan ændre Barcas transferplaner

FCBARCELONA.DK - 17.07.24

// Ronald Araujo

I går blev det meldt ud, at Ronald Araujo skal opereres for den lårskade han pådrog sig ved Copa América. Dermed er han ude i flere måneder og det får sandsynligvis konsekvenser for Barcas ageren på transfermarkedet.

Barca har længe ventet på svar fra Araujo omkring en forlængelse, samtidig med, at andre klubber har vist stor interesse. Derfor var der spekulationer om et muligt klubskifte. Det kommer ikke til at ske nu, for der er næppe nogen klub der er klar med den store pengepung for en langtidsskadet spiller, der skal kæmpe sig tilbage fra en operation.

Det centrale forsvar er overbooket med Araujo, Koundé, Christensen, Cubarsí, Martínez og Eric Garcia, der vender hjem fra det succesfulde lejeophold i Girona. Hansi Flick har ikke brug for seks mand til det centrale forsvar og derfor har der været forlydender om, at der skulle sælges en eller to spillere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Med Araujo ude i længere tid, er Flick nede på fem spillere i sæsonens første måneder. Forleden var der forlydender om, at han primært vil bruge Koundé som højre back. Dermed kan det være, at Barca slet ikke sælger ud af centrale forsvarsspillere denne sommer.

Det kan måske ændre sig til januar, hvor Araujo bør være tilbage på banen. Her vil forsvaret igen være overbooket, men andre kan blive skadet, så det er umuligt at beslutte noget allerede nu.

Dermed ser det ud til, at Ronald Araujos langvarige skade får konsekvenser på klubbens aktiviteter på transfermarkedet, da man ellers risikerer at blive for tyndt basat i bagerste kæde, hvis andre også skulle blive skadet.

araujo75F

.:FORSIDE:.