fbpx

Arthur: 'Inter? Jeg ser mig selv i Barca i mange år'

FCBARCELONA.DK - 19.04.20

© Getty Images
// Arthur

I Italien er der forlydender om Inters interesse for at hente Arthur Melo til sommer og de rygter kommenterer brasilianeren i dag. Her takker han for interessen, men slår også fast, at han ikke skal nogle steder.

Arthur ønskede tilsyneladende hurtigt at stoppe alle rygter om et muligt skifte til Inter, da han kommenterede sagen overfor avisen Gazzetta dello Sport. 'Det gør enhver spiller stolt, når ens navn bliver kædet sammen med så vigtige og anerkendte klubber som Inter, der har en fantastisk træner og et imponerende mandskab. Alligevel tænker jeg udelukkende på Barcelona. Jeg har det rigtig godt her, både i klubben og i byen og for at være helt ærlig, ser jeg mig selv i Barcas trøje i mange år. Det er en ære at Inter interesserer sig for mig, men min tid i Barca er ikke slut' var den klare melding.

Arthur har oplevet en del skader i sin tid hos Barca, især med sin lyske, men han er optimistisk når det gælder fremtiden. 'Jeg føler mig meget integreret og det går den rigtige vej, både med fysikken og med holdets spil. Nu benytter jeg tiden til at komme mig fuldstændig og håber at turneringen starter op igen, så vi kan jagte de mål vi har sat os. Det er det eneste jeg tænker på' slutter han af.

Med de udtalelser må Inter se andre veje, for at forstærke deres offensive midtbane.

.:FORSIDE:.