fbpx

Arthur tvunget til at bryde corona-regel for at træne

FCBARCELONA.DK - 11.05.20

© FC Barcelona
// Arthur

I dag fik man et glimrende eksempel på, hvor restriktive regler der gælder for Barcas spillere, efter at de er begyndt at træne igen. Arthur ankom til træningen i en anden bil end i sidste uge og det er ikke tilladt.

Forudsætningen for at kunne træne igen er, at samtlige spillere og trænere overholder nogle meget strikse regler der kan forhindre smitte med corona. En af reglerne siger, at spillerne hver især skal køre i den samme bil til og fra træning hver dag, altså ikke noget med at skifte bil eller følges med andre.

Derfor vakte det straks opsigt, da Arthur i formiddags ankom til træningsanlægget i en anden bil end den han brugte fredag og lørdag. Det var et klart brud på reglerne og Barca var tvunget til at indrapportere episoden til ligaforeningen LFP.

At bryde reglerne kan medføre straf, eksempelvis 14 dages karantæne derhjemme, for at sikre at man ikke har øget risikoen for at smitte andre.

Arthur forklarede sig med, at hans anden bil var gået i stykker og nødvendigvis måtte på værksted, hvorfor han ikke så anden udvej end at tage en anden bil. Den forklaring har LFP angiveligt godtaget i følge avisen Sport og Arthur slipper uden straf.

Episoden viser med al tydelighed, hvor skrøbeligt det hele er lige nu omkring fodbold i den spanske liga. Det som alle frygter allermest er, at der pludselig konstateres nye smittede spillere, for det kan stoppe alle bestræbelser på at komme i gang med ligaen igen.

.:FORSIDE:.