fbpx

Avis: Aleñá kan blive hvis Vidal skifter klub

Rune Stentoft Arlbjørn - 20.12.19

© Getty Images
// Aleña // Vidal

Både Carles Aleñá og Arthur Vidal er jævnligt blevet rygtet væk fra Barca i løbet af de seneste måneder. Meget tyder på, at catalaneren bliver udlejet, men hvis Vidal vælger at skifte klub, kan Aleñá ende med at blive i Barca.

I de seneste uger har der været stærke meldinger om, at Carles Aleñá bliver lejet ud i det kommende transfervindue. Lejeaftaler med Getafe og Real Betis skulle være på plads, men nu er det ikke sikkert, at Aleñá får lov til at rejse til januar.

Arturo Vidal sættes nemlig i forbindelse med et skifte til Inter, hvor Antonio Conte efter ivrig efter at komme til at arbejde sammen med midtbanespilleren igen. Vidal har dog ikke besluttet sig om han vil skifte endnu, men vælger han at rejse væk kan det blokere Aleñás lejeaftale.

Vidal overvejer angiveligt i øjeblikket om han skal skifte til Inter i vinterens transfervindue. Ifølge de lokale medier er han skuffet over ikke at starte inde mere ofte, selvom han næsten spiller i hver kamp, dog mest som indskifter. Det er heller ikke lang tid siden, at chileneren luftede sin utilfredshed og truede med at skifte, hvis ikke han fik en vigtigere rolle.

Vidal er dog en meget populær herre blandt holdkammeraterne og tilhængerne. Flere af holdkammeraterne prøver sandsynligvis i øjeblikket at overtale Vidal til som minimum at gøre sæsonen færdig med Barca, fordi de ser ham som en vigtig spiller, der tilbyder noget helt andet til holdet end man ellers ser.

Det bliver spændende at se hvad der sker i vinterens transfervindue. Man må heller ikke glemme Rakitic, der også er blevet rygtet væk. Dog har et skifte for ham fået en anden lyd på det seneste. Det er dog ret sikkert, at mindst en midtbanespiller forlader Barca i det kommende transfervindue. Spørgsmålet er så bare hvem det bliver.

.:FORSIDE:.