fbpx

Avis: Anspændt forhold mellem Rakitic og Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.04.20

© Getty Images
// Rakitic

Barca har det sidste års tid forsøgt at sælge Rakitic, men det er ikke lykkedes. Det skyldes angiveligt, at Rakitic har planer om spille kontrakten ud. Det skaber et anspændt forhold mellem kroaten og Barca.

Rakitic har en kontrakt med Barca til sommeren 2021 og den har han angiveligt tænkt sig at opfylde, hvis man skal tro hvad den catalanske avis Sport skriver. Barca forsøger dog i øjeblikket at sælge kroaten, men ifølge avisen gør han intet for at hjælpe med en handel, selvom han godt har vidst i over et år nu, at klubben vil af med ham.

Det har fået Barca til at tro, at Rakitic planlægger at blive i klubben i endnu en sæson, for senere at forlade klubben gratis i 2021. Det skaber lige nu store spændinger mellem Rakitic og klubben, da Barca ikke vil miste ham gratis.

Barca har flere gange forsøgt at sælge Rakitic til Serie A og Premier League, men midtbanespilleren har hele tiden stået fast på at blive i Barca. Håbet er angiveligt at blive i Spanien og helst tage tilbage til Sevilla. Andalusierne har dog ikke råd til at købe Rakitic, så derfor venter kroaten angiveligt på, at kontrakten løber ud om et års tid, så han kan skifte kvit og frit tilbage til Andalusien, hvor han kom fra til Barca.

.:FORSIDE:.