fbpx

Avis: Arsenal og Chelsea fører ræset om Coutinho

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.04.20

© Getty Images
// Philippe Coutinho

Selvom Quique Setién i dag åbnede døren for Coutinho, er brasilianerens fremtid stadig uvis, ikke mindst med den verserende coronavirus, men hans ønske er at vende tilbage til Premier League, hvor Arsenal og Chelsea står klar.

På trods af den nuværende situation, er der angiveligt to hold, som fører ræset om brasilianerens underskrift. Ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo, så er der tale om Arsenal og Chelsea. De to klubber er på markedet efter en offensivspiller og Coutinho passer på profilen de søger.

Ifølge Mundo Deportivos oplysninger er både 'The Gunners' og 'The Blues' klar til at betale en sum tæt på 85 mio. euro for at sikre sig Coutinho, men en lejeaftale med en købsoption i stil med Bayern Münchens kan også komme på tale.

Coutinhos agent Kia Joorabchian har allerede bekræftet for få dage siden, at brasilianeren gerne vil vende tilbage til Premier League, og det ser ud til, at Arsenal og Chelsea er de to hold, som har størst chance for at hente offensivspilleren.

I tillæg til Arsenal og Chelsea er Manchester United også en mulighed. De er på på banen efter en forstærkning til midtbanen og deres træner, norske Ole Gunnar Solskjær, kræver at få hentet spillere fra den øverste hylde og her er Coutinho en af dem. Man må heller ikke glemme Leicester og Tottenham, der også har været nævnt på rygtebørsen, så interesse mangler der ikke.

.:FORSIDE:.