fbpx

Avis: Arthur nægter at spille mere for Barca!

FCBARCELONA.DK - 27.07.20

© Getty Images
// Arthur

Der er en alvorlig konflikt under opsejling i Barca. Ifølge avisen Sport er Arthur Melo rejst hjem til Brasilien og han har ikke tænkt sig spille mere denne sæson. Kommer det til at holde stik, er det et klokkeklart brud på hans kontrakt.

At Atrhur både er vred og skuffet over Barcas beslutning om at sælge ham til Juventus er ingen hemmelighed og brasilianerens gejst har været svær at få øje på her på det seneste. I næstsidste ligaopgør sad han på tribunen og gabte åbenlyst og i sidste kamp meldte han fra med en påstået ankelskade, der forsvandt dagen efter kampen.

Nu er der forlydender om, at han er rejst hjem til Brasilien. Han mødte ikke frem i dag til den coronatest som alle spillerne skulle igennem og det fik straks rygterne til at florere. Nu fortæller avisen Sport så, at Arthur opholder sig i Brasilien.

Der har han angiveligt tænkt sig at blive indtil han skal indlede næste sæson med Juventus. Det skulle han have meddelt Barca i dag, hvor man forundret modtog meldingen.

Arthurs kontrakt med Barca løber til at Champions League er spillet færdig, så hans beslutning om at boykotte sin klub, er et klart brud på hans kontrakt. Den slags kan få alvorlige økonomiske konsekvenser for Athur, men dem skulle han være klar til tage med.

Er der hold i historien fra Sport, vil det næppe falde i god jord hos holdkammeraterne. Her havde man håbet på en mere professionel indstillling, her hvor holdet står foran den afgørende kamp mod Napoli i Champions League.

Barca indleder træningen i morgen efter en lille uges ferie og her bliver det spændende at se, om Arthur møder op. Gør han ikke det, er konflikten en realitet.

.:FORSIDE:.