fbpx

Avis: Arthur overvejer ikke at spille for Barca igen

Rune Stentoft Arlbjørn - 28.06.20

© Getty Images
// Arthur

Arthur befinder sig i øjeblikket i Torino, hvor han er ved at gennemføre sit skifte til Juventus. I mellemtiden er det kommet frem, at brasilianeren angiveligt overvejer ikke at spille for Barca mere i denne sæson.

Skiftet til Juventus ventes først at ske efter sæsonen, hvilket vil sige til september. Barca er stadig med i Champions League, så sæsonen slutter først i august for catalanerne.

Når skiftet til Juventus meldes ud, vil Arthur stadig være Barca-spiller resten af sæsonen. Brasilianeren skulle dog være så såret over Barcas måde at behandle ham på, at han overvejer ikke at spille for dem mere.

Arthur skulle også være utilfreds med træner Quique Setiéns udtalelser om ham forleden, hvor Barca-træneren sagde, at Arthur ikke har levet op til forventningerne. Det melder den catalanske avis Sport.

Hvis Arthur ikke spiller resten af sæsonen færdig for Barca, så vil det være skidt nyt for catalanerne, da klubben stadig har mange kampe tilbage i et tæt kampprogram. Her kan Barca sagtens gå hen og få brug for midtbanespilleren.

.:FORSIDE:.