fbpx

Avis: Barca afviser aftale med Willian José

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 12.02.20

© Getty Images
// Willian José

Ifølge den catalanske avis Sport, afviser Barcelona at være nået til enighed med Real Sociedads Willian José om et skifte. Adskillige medier har ellers kunne berette, at en aftale lå lige for døren.

Spansk tv RTVE publicerede for nyligt, at Barca skulle være villige til at lægge 35 mio. euro for brasilianske Willian José. Flere kilder med tæt forbindelse til den catalanske klub skulle dog angiveligt have forsikret Sport om, at dette ikke er tilfældet.

Willian José er blandt Barcas foretrukne emner til at forstærke angrebet, efter det tirsdag blev konfirmeret, at man må undvære Dembélé for resten af sæsonen. Interessen i Real Sociedad-angriberen skyldes blandt andet, at han allerede har arbejdet under Quique Setién i sin tid i Las Palmas.

Real Sociedad skulle dog være yderst skeptiske overfor et salg, da man er videre til semifinalerne i Copa del Rey og fortsat er med i kapløbet om at kvalificere sig til Champions League. Willian Josés frikøbsklausul ligger på 70 mio. euro, hvilket Barcelona med sikkerhed ikke har tænkt sig at lægge. Så skal man tro Sport, er en nærtstående aftale mindre sandsynlig end forventet.

.:FORSIDE:.