fbpx

L'Equipe: Barca droppede Bakambu i lufthavnen!

FCBARCELONA.DK - 01.02.20

© Getty Images
// Bakambu

Barcas forsøg på at hente en angriber her i januar, lykkedes som bekendt ikke. Nu fortælles der en utrolig historie om, at man havde en aftale med Cédric Bakambu, men at han blev droppet mens han var på vej til Barcelona.

Der tegner sig et noget kaotisk billede af Barcas bestræbelser på at finde en afløser for den langtidsskadede Luis Suárez. Det ser man ud af den historie, som den franske avis L'Equipe fortæller om den franske angriber Cédric Bakambu.

Barca skulle angiveligt have besluttet sig for, at 28-årige Bakambu fra kinesiske Beijing Guoan, skulle hentes ind som vikar for Suárez. Der var enighed om en lejeaftale for resten af sæsonen, med en forkøbsret til sommer.

Bakambu fik lov af sin klub til at rejse til Barcelona, men netop som han stod i lufthavnen i Hong Kong så sent som i torsdags, kom en melding om, at skiftet alligevel ikke blev til noget. Det var angiveligt sportschef Eric Abidal, der aflyste det hele.

Det fik Bakambu til at komme med en ironisk opfordring på Twitter, hvor han bad transferwebsitet Transfermarkt, om at registerer ham som 'næsten Barcelona-spiller'.

'Hej Transfermarkt, vær venlig at ændre min transferhistorik til 'næsten Barcelona'. Lige meget hvad, tror vi på proccessen. Tak Gud for alt. Vi ses en anden gang, Antoine' skrev han, altså også med en lille hilsen til landsmanden Griezmann. Historien bekræftes på Transfermarkt.com.

Hvad der fik Abidal til at trække stikket i sidste øjeblik, er stadig uvist. Torsdag var forhandlingerne om Rodrigo faldet til jorden og dermed burde vejen være banet for Bakambu. Alligevel blev han droppet på vej til den catalanske hovedstad.

Catalanske medier spekulerer i, at Barca i sidste øjeblik besluttede, at der ikke skulle hentes nogen ind alligevel i januars transfervindue, eller at det var Quique Setién der vendte tommelfingeren nedad for den franske angriber.

Heldigvis ser det ud til, at Cédric Bakambu kunne tage det hele fra den humoristiske side, men forløbet viser også, at Abidal famlede noget i forsøget på at forstærke holdet.

Bakambu spillede tre sæsoner for Villarreal, inden han i 2018 skifte til kinesisk fodbold. Han er således en spiller der er godt bekendt med den spanske liga. Han nådede at spille 104 kampe for Villarreal og score 46 mål.

.:FORSIDE:.