fbpx

Avis: Barca er i kontakt med Timo Werners far

FCBARCELONA.DK - 24.04.20

© Getty Images
// Timo Werner

Barca fortsætter med at sondere markedet i søgen efter en angriber, der på sigt kan tage over fra den aldrende Luis Suárez. I dag fortæller avisen Sport, at Leipzigs Timo Werner er i søgelyset og at den første kontakt er taget.

I Barcelona ved man udmærket, at det bliver mere end svært at hente spillere som Lautaro Martínez eller Neymar, så man må nødvendigvis også arbejde med alternative muligheder for at forstærke frontkæden.

Her kommer den 24-årige tysker Timo Werner ind i billedet og ifølge avisen Sport, mener Barca det seriøst. De ser ham som en kvalificeret afløser for Suárez og den første kontakt til spillerens far Günther, skulle allerede være en kendsgering. Her har man taget de indledende drøftelser og angiveligt skulle stemningen have været ganske god.

Barca er dog ikke den eneste klub der kigger på Leipzig-angriberen. Især Liverpool er på banen og Werner har tidligere selv omtalt Jürgen Klopp som verdens bedste træner, så englænderne har muligvist et forspring i kampen om hans underskrift.

Det får dog ikke Barca til at opgive tyskeren. Ramón Planes fra Barcas sportslige ledelse har angiveligt set Timo Werner i aktion ved flere lejligheder og her har han gjort det så godt, at han står højt på den catalanske ønskeseddel.

.:FORSIDE:.