fbpx

Avis: Barca forhandler om købet af Dortmund-talent

Peter Vyff - 07.12.23

// Almugera Kabar

Barca har stor fokus på at styrke ungdomsrækkerne med henblik på fremtiden. Catalanerne skulle i den forbindelse nu være tæt på at hente Algumera Kabar, der betragtes som en af Dortmunds største talenter.

Selvom Barca ikke hentede alverdens spillere på transfermarkedet i sommer, blev det alligevel til en håndfuld spillere til førsteholdet, samt en række talenter til ungdomsholdene. Catalanerne forstærkede sig blandt andet med Mikayil Faye, Mamadou Mbacke og Noah Darvich, der alle betragtes som ekstremt lovende spillere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og sådan som de har præsteret, har ledelsen øget deres fokus på at finde unge talenter, såsom Guilherme Ruck og Estevão Willian. Men imens de to brasilianere kun er blevet nævnt på rygtebasis, skulle Barca ifølge avisen Bild, være i dybe forhandlinger med Algumera Kabar fra Dortmund.

Den 17-årige tysker betragtes som en af de mest lovende spillere i Tyskland, og samtidig et af Dortmunds største talenter. Kabar træner da også allerede fast med førsteholdet, og han beskrives som en stærk venstrebenet forsvarsspiller, der kan spille alle positioner i venstre side fra back til kantspiller.

Barca har eftersigende haft øje på tyskeren i flere måneder, og den indledende kontakt skete angiveligt allerede i sommer. Catalanerne håber nu at kunne afslutte forhandlingerne med U17-landsholdsspilleren, der på trods af sin kontrakt med Dortmund til 2025, kan forlade tyskerne for et overskueligt beløb.

Den største forhindring skulle angiveligt være Kabars sportslige krav, eftersom han ønsker at blive tilknyttet førsteholdet fra start. Dortmund er samtidig også klar over den store interesse fra Barca, hvilket eftersigende har fået dem til at overveje at give ham debut på førsteholdet..:FORSIDE:.