fbpx

Avis: Barca har Borja Mayoral på radaren

Markus Johannessen - 10.06.24

 


Barcas ledelse har flere offensive navne på radaren, som kandidater til at skabe bredde i angrebet til næste sæson. Heriblandt er Getafes Borja Mayoral højt på listen og kunne specielt blive en realitet, hvis Vitor Roque lejes ud. 

Ifølge den spanske avis AS, er Vitor Roques kontinuitet hos Barca stadig ikke en selvfølge næste sæson, selvom seneste rygter peger på, at Hansi Flick vil beholde brasilianeren i truppen. Derfor er den sportslige ledelse angiveligt på udkig efter en profil, som kan fungere som en farlig indskifter, hvis offensiven får brug for at rokere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den catalanske avis Sport rapporterer, at det mest omdiskuterede navn i Barca-lejren, er den 27-årige Getafe-angriber Borja Mayoral. Den spanske offensiv har haft en god sæson og er en overkommelig markedsmulighed for catalanerne. Hans kontrakt i Getafe løber indtil 2027 og hans prisskilt lyder på 15 millioner euro. 

I 23/24-sæsonen er han med sine 15 mål den mest scorende spanske spiller i La Liga og imponerede Luis de la Fuente i en sådan grad, at den spanske landstræner havde ham i tankerne til EM 2024. Dog kom en meniskskade i vejen i slutningen af sæsonen og lukkede dørene for hans deltagelse i EM i Tyskland. 

Borja Mayoral startede karrieren i Real Madrid, har spillet på flere adresser rundt i Europa og er Getafes dyreste køb nogensinde for 10 millioner euro. Måske bliver den catalanske hovedstad hans næste destination.

borja1F

// Borja Mayoral
.:FORSIDE:.