fbpx

Avis: Barca har modtaget forhøjet tilbud fra Nike

Peter Vyff - 17.02.24

// Puma // Nike

Der har været spekulationer om, hvorvidt Barca kunne finde på at skifte trøjesponsor fra Nike til tyske Puma. Klubben har dog nu angiveligt modtaget et forbedret tilbud fra amerikanerne, der dog fortsat ikke matcher tyskernes.

Selvom Barca har kontrakt med Nike indtil 2028, har der været spekuleret kraftigt i, hvorvidt de catalanerne kunne finde på at skifte trøjesponsor til den kommende sæson. Det skyldes, at ledelsen er blevet forelagt et større tilbud fra Puma, der har fået Joan Laporta til at genoverveje den nuværende kontrakt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Presset for tyskerne har nu ifølge avisen Mundo Deportivo fået Nike til at afsende et forhøjet tilbud til Barca, som amerikanerne har sponsoreret siden 1998. Men selvom sponsoratet er væsentligt højere end tidligere, er det stadigvæk ikke på højde med Pumas tilbud.

Den store  forskel på de to tilbud skulle især være, at Nikes sponsorat fokuserer mere på præstationsafhængige bonusser, hvoraf Puma istedet har tilbudt et fast beløb for samarbejdet. Tyskerne ønsker samtidig at udvide salget af Barca-trøjer til et globalt plan, hvilket amerikanerne tidligere skulle have afvist.

Barca arbejder dog angiveligt også i en helt tredje plan, hvor Barca selv producerer deres eget tøj, også spilletrøjer. Ledelsen skulle allerede have taget kontakt til flere fabrikker i Kina og Bangladesh, ligesom der er åbnet samtaler med potentielle distributører, der kan sikre, at spillertrøjerne kan sælges overalt i verden.

Joan Laporta, og resten af ledelsen, skulle dog for nu have udskudt deres beslutning indtil starten af marts, hvilket betyder at Nikes arbejde med at udvikle en Barca-trøje til næste sæson fortsat er i gang. Catalanerne vil dog forsøge at jagte den bedst mulige aftale. Om det bliver med Nike, Puma eller en helt tredje mulighed, vil tiden vise.



.:FORSIDE:.