fbpx

Avis: Barca har tilbudt Semedo en forlængelse

FCBARCELONA.DK - 13.04.20

© Getty Images
// Semedo

Selvom mange rygter sender Nelson Semedo væk efter denne sæson, har Barca angiveligt tilbudt den portugisiske kantspiller en kontraktforlængelse frem til 2025. Det betyder dog ikke, at han er sikker på at blive i klubben.

Semedo har ikke for alvor overbevist siden han kom til Barca i sommeren 2017. Håbet var, at han kunne udvikle sig til en stamspiller, men præstationerne har været svingende og aldrig rigtig på det niveau, som man havde håbet at se.

Derfor har der været mange forlydender om, at højre backen var sat på salgslisten og klubber som Inter, PSG og senest Manchester City, har alle været nævnt som mulige destinationer for Semedo.

I dag fortæller avisen Marca imidlertid, at Barca i starten af 2020 kom med et tilbud om forlængelse frem til 2025, hvilket er en forlængelse på tre år. Semedos nuværende kontrakt udløber juni 2022.

Lige nu ligger forhandlingerne stille på grund af corona-krisen, men drøftelserne vil fortsætte, når mere normale tilstande indfinder sig igen.

Selvom Barca skulle lykkes med at forlænge med Semedo, betyder det ikke at man med sikkerhed beholder ham i truppen. Han forventes stadig at være en spiller man er klar til at slippe, hvis det rigtige tilbud kommer, f.eks. som en del af en handel med Inters Lautaro Martínez.

Det kan dog heller ikke afvises, at Semedo får en sæson mere i Barca og derfor vil det være en fordel for Barca at forlænge allerede nu, da prisen på ham vil falde, hvis der kun resterer en sæson af hans kontrakt.

.:FORSIDE:.