fbpx

Avis: Barca kan udleje Umtiti for at spare lønnen

Magnus Wind - 01.05.20

© Getty Images
// Umtiti

Barca vil gerne sælge Samuel Umtiti, men de interesserede klubber vil tilsyneladende ikke betale hvad Barca kræver. Nu overvejer catalanerne i stedet at udleje franskmanden, så man slipper for lønnen. 

Flere topspillere, herunder Neymar og Lautaro Martínez er blevet rygtet kraftigt til Barca, og det kan betyde, at den catalanske klub bliver nødt til, at frigive økonomiske ressourcer for at få råd til de to spillere. Både Arturo Vidal og Ivan Rakitić forlader mest stor sandsynlighed klubben til sommer, hvilket vil frigive lønkroner samt indbringe en transfersum. Derudover, så overvejer Barca også at skippe Samuel Umtiti afsted. Det skriver avisen Sport.

Ifølge avisen, så vil catalanerne gerne sælge franskmanden, men grundet kravet om en pris omkring 50 mio. euro, samt de økonomiske konsekvenser af corona-virussen, så virker dette usandsynligt. Derfor undersøger Barca nu muligheden for at udleje Umtiti.

Det vil spare klubben for, at betale hans høje løn, som angivenligt ligger på 8 mio. euro om året. Ifølge Sport, så ønsker catalanerne også at få indført en obligatorisk købsklausul, så den lejende klub skal købe franskmanden inden den 30. juni 2021, hvis en udlejning bliver aktuel. 

Rygterne går på, at klubberne Napoli, Arsenal og Inter Milan alle skulle være interesseret i Umtiti.

.:FORSIDE:.