fbpx

Avis: Barca og City i tæt dialog om Nelson Semedo

FCBARCELONA.DK - 30.04.20

© Getty Images
// Semedo // De Bruyne

Nelson Semedo er angiveligt en af de spillere Barca har på salgslisten til sommer og nu er der forlydender om, at catalanerne lige nu forhandler med Manchester City, der gerne vil have Joao Cancelo med i handlen.

Citys træner, Barca-legenden Pep Guardiola, har tilsyneladende set sig lun på Semedo, som Barca altså skulle være klar til at sælge, hvis prisen er rigtig. Også Semedo selv skulle være indstillet på et nyt eventyr.

Barca har sat et priskrav på 45 mio. euro for Semedo, en pris der ikke ser ud til at forskrække City. Englænderne ønsker dog at Joao Cancelo, der er højre back ligesom Semedo, skal indgå som en del af handlen.

Den 25-årige Cancelo, der er portugiser ligesom Semedo, har en fortid i såvel Valencia, Inter og Juventus. Han kom til City sidste sommer, men har haft svært ved at falde til i Premier League. Derfor ønsker Guardiola et skifte på højre back positionen.

Semedos kontrakt med Barca udløber juni 2022 og trods forhandlinger om forlængelse, er man ikke blevet enige. Det har fået Semedos agent, Jorge Mendes, til at kigge på alternativer og her er City kommet på banen.

Set i det lys vil et salg af Semedo til sommer være det bedste for Barca, for jo længere tid der går, jo lavere pris får de for ham. Derfor fortsætter dialogen mellem de to klubber, men det helt store spørgsmål er, om Barca ønsker Cancelo til klubben som en del af betalingen.

.:FORSIDE:.